• Bestel op persoonlijke wijze via whatsapp direct contact
  • met de bedenker en maker Jeannette Quakkelaar

Customer service

 

Copyright

Niets van SYTB.nl mag zomaar worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van SYTB. Dit geldt voor druk, fotokopie, microfilm, of welke wijze dan ook.

 

Duurzaamheid/stof

De SYTB☆Art wordt digitaal geprint met een perfecte detaillering en met een duurzame schoonheid,pixelprecies geprint met verantwoorde materialen(circulair) en een wasbare stof die lang mooi blijft! Vriendelijk voor jou en voor onze planeet!

De kleding is van Jersey stof,een soepele vormvaste viscose stof die circulair is. Door de elasthan is de stof rekbaar en hierdoor erg comfortabel. Daarnaast heeft zij ook een erg mooie drapering. Het hoge percentage elasthan in de stof zorgt ervoor dat het een fijne stof is om dicht op het lichaam te dragen.De kleding* wordt in eigen atelier in Zwijndrecht geproduceerd.

*Het patroon kan wat afwijken van de plaats op de foto in het ontwerp in de shop,daar het afhankelijk is van jouw maten en zij met de hand vervaardigd wordt.

Persoonsgegevens

SYTB neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaar making en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden!En blijven alleen in het bestand van SYTB ter afhandeling van jouw bestelling.

Contact:

Mocht je vragen een compliment of een klacht hebben,neem contact op met Jeannette!

Via email of whatsapp.+31653530317 

email

Whatsapp:+31653530317

KVK nr.42779723

Btw nr.149471828B02040

 

Persoonlijkheidsrechten
Beeldend kunstenaars hebben, net als alle andere makers, zogenaamde persoonlijkheidsrechten. Deze rechten behoudt de kunstenaar zelfs als zij haar exploitatierechten aan een ander heeft overgedragen. Een kunstwerk mag niet zomaar veranderd worden en de kunstenaar heeft in beginsel het recht zich te verzetten tegen aantasting of verminking van haar werk.

Verkoop
Een beeldend kunstenaar die haar werk verkoopt behoudt gewoon haar auteursrechten op dat werk. De koper - en nieuwe eigenaar - van het kunstwerk heeft uw voorafgaande toestemming nodig voor al het andere dan het kunstwerk simpelweg in haar huis of kantoor plaatsen. De koper/eigenaar mag het kunstwerk bijvoorbeeld alleen in het jaarverslag van haar bedrijf afbeelden als zij daarvoor uw toestemming heeft verkregen.
De kunstenaar kan met de koper van haar werk overeenkomen dat zij het auteursrecht op het werk (geheel of gedeeltelijk) schriftelijk overdraagt aan de koper. Zij kan daar (financiële) voorwaarden aan verbinden. Wanneer zij het auteursrecht op haar werk overdraagt, dan wordt de koper de nieuwe auteursrechthebbende en verliest de kunstenaar zelf de exploitatierechten met betrekking tot dat werk. Ook is het mogelijk om een licentie overeen te komen met de koper. In dat geval behoudt de kunstenaar zelf het auteursrecht en verschaft zij de koper een gebruiksrecht.

Volgrecht
Sinds 1 april 2006 is in Nederland het volgrecht van kracht. Volgrecht is het recht van de maker van een origineel kunstwerk om een klein percentage van de verkoopprijs te ontvangen bij doorverkoop van zijn werk via de professionele kunsthandel. Dit recht geldt ook in veel andere Europese landen.

 

Elk kledingstuk wordt in eigen atelier gemaakt.